۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۷, چهارشنبه

بورانی اسفناج


مواد لازم :
اسفناج پاک کرده ۲۵۰ گرم
گشنیز ۵۰ گرم
نعنا ۵۰ گرم
سیر ۱ بوته کوچک
 نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
اسفناج‌ها را بدونه آب در قابلمه بریزید و بپزید کمی‌ که نرم شد کافی‌ هست سپس در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود . گشنیز و نعنا را با هم ریز خورد کنید اسفناج‌ها را ساطوری کنید سیرها را هم له‌ کنید همه مواد را با هم مخلوط کنید نمک و فلفل هم بریزید . برای مصرف هم به مقدار دلخواه به ماست اضافه کنید .


این هم عکس آماده سازی و دکور کردن ظرف بورانی )))) 

۷ نظر:

  1. تا حالا با نعناع و گشنیز درست نکردم...باید خیلی خوب بشه..مرسی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. حتما امتحان کن هانیه جون خیلی‌ خوشمزه میشه .

      حذف
  2. پاسخ‌ها
    1. لیلا جون به دیزاینهای خوشگل تو که نمیرسه . لطف داری عزیزم .

      حذف
  3. دستت درد نکنه عارفه جون
    منم مثه هانیه جون تا حالا با نعناع و گشنیز امتحان نکرده ام
    معمولا ساده فقط با اسفناج و ماست شایدم کمی پیاز داغ
    این مدلم باید خوشمزه باشه
    امتحان می کنم :))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لاله جون من حالا تابحال اسفناج ساده توی ماست نریختم . برای ما بورانی اسفناج یعنی‌ این که از مامانم یاد گرفتم . که بورانی هاش پیش همه معروف هست هر کی‌ خونه ما میخوره امکان نداره نپرسه توش چی‌ ریختین اینقدر خوشمزه شده . حتما امتحان کن گلم . مرسییییییییییی

      حذف
  4. به به با گشنیز و نعنا عالی میشه

    پاسخحذف