مواد لازم :
اسفناج پاک کرده ۲۵۰ گرم
گشنیز ۵۰ گرم
نعنا ۵۰ گرم
سیر ۱ بوته کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
اسفناجها را بدونه آب در قابلمه بریزید و بپزید کمی که نرم شد کافی هست سپس در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود . گشنیز و نعنا را با هم ریز خورد کنید اسفناجها را ساطوری کنید سیرها را هم له کنید همه مواد را با هم مخلوط کنید نمک و فلفل هم بریزید . برای مصرف هم به مقدار دلخواه به ماست اضافه کنید .
این هم عکس آماده سازی و دکور کردن ظرف بورانی ))))
تا حالا با نعناع و گشنیز درست نکردم...باید خیلی خوب بشه..مرسی
پاسخحذفحتما امتحان کن هانیه جون خیلی خوشمزه میشه .
حذفgolhaaaaaaaaaasho bebin bah bah
پاسخحذفلیلا جون به دیزاینهای خوشگل تو که نمیرسه . لطف داری عزیزم .
حذفدستت درد نکنه عارفه جون
پاسخحذفمنم مثه هانیه جون تا حالا با نعناع و گشنیز امتحان نکرده ام
معمولا ساده فقط با اسفناج و ماست شایدم کمی پیاز داغ
این مدلم باید خوشمزه باشه
امتحان می کنم :))
لاله جون من حالا تابحال اسفناج ساده توی ماست نریختم . برای ما بورانی اسفناج یعنی این که از مامانم یاد گرفتم . که بورانی هاش پیش همه معروف هست هر کی خونه ما میخوره امکان نداره نپرسه توش چی ریختین اینقدر خوشمزه شده . حتما امتحان کن گلم . مرسییییییییییی
حذفبه به با گشنیز و نعنا عالی میشه
پاسخحذف