۱۳۹۲ تیر ۳۰, یکشنبه

کوکوی تره فرنگی‌


مواد لازم :
تره فرنگی    ۲ ساقه تره فرنگی 
جعفری    ۱ دسته بزرگ 
تخم مرغ   ٤ عدد
نمک , فلفل , زردچوبه   به میزان لازم


طرز تهیه :
تره فرنگی را ریز خورد کنید در ظرف مناسب بریزید . سپس جعفری خرد شده را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید . تخم مرغها را اضافه کنید مخلوط کنید . سپس در روغن گرم شده سرخ کنید . من همراه نان بربری خونگی سرو کردم.
اینجا هم میتونید دستور نان بربری را ببینید .


۱۴ نظر:

  1. وای به به چه میکنه این عارفه هنرمند عکاس نوش جونتون باشه

    پاسخحذف
  2. ای جونم . مرسییییییییییییییییی لیلا جون . لطف داری عزیزم .

    پاسخحذف
  3. به به باید خوشمزه باشه

    پاسخحذف
  4. به به! با اون نون هايى كه عارفه جونم درست مي كنه، چى ميشه! دستاى گلش درد نكنه!

    پاسخحذف
  5. سلام به مقدار لازم الان چقدره؟ همه رو نوشتید به مقدار لازم!!!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. تینا جان ویرایش کردم و اندازه ها را نوشتم .

      حذف
  6. دستتون درد نکنه عارفه جون و نوش جان.خیلی خوشمزه به نطر میاد ،من هر چی توش تره فرنگی باشه دوست دارم

    پاسخحذف
  7. عارفه جون باید بگم مرسی‌ که به‌‌ یادم آوردی این کوکو خیلی‌ خیلی‌ خوشمزه رو. با تره فرنگی هنوز امتحان نکردم ولی چشم این بار با تره فرنگی درست می‌کنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم عزیزم . از الان میگم نوش جونتون .

      حذف
  8. فقط از قسمت سفید تره فرنگی استفاده میکنید یا برگهای سبزش هم هست؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. هانیه عزیز من از قسمتهای خوب و تازه سبزش هم استفاده می‌کنم عزیزم .

      حذف