مواد لازم :
تره فرنگی ۲ ساقه تره فرنگی
جعفری ۱ دسته بزرگ
تخم مرغ ٤ عدد
نمک , فلفل , زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
تره فرنگی را ریز خورد کنید در ظرف مناسب بریزید . سپس جعفری خرد شده را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید . تخم مرغها را اضافه کنید مخلوط کنید . سپس در روغن گرم شده سرخ کنید . من همراه نان بربری خونگی سرو کردم.
اینجا هم میتونید دستور نان بربری را ببینید .
وای به به چه میکنه این عارفه هنرمند عکاس نوش جونتون باشه
پاسخ دادنحذفای جونم . مرسییییییییییییییییی لیلا جون . لطف داری عزیزم .
پاسخ دادنحذفبه به باید خوشمزه باشه
پاسخ دادنحذفبله گیلدا جون . جات خالی بود عزیزم .
حذفبه به! با اون نون هايى كه عارفه جونم درست مي كنه، چى ميشه! دستاى گلش درد نكنه!
پاسخ دادنحذفقربونت شبو جونم .
حذفسلام به مقدار لازم الان چقدره؟ همه رو نوشتید به مقدار لازم!!!
پاسخ دادنحذفتینا جان ویرایش کردم و اندازه ها را نوشتم .
حذفدستتون درد نکنه عارفه جون و نوش جان.خیلی خوشمزه به نطر میاد ،من هر چی توش تره فرنگی باشه دوست دارم
پاسخ دادنحذفممنونم ارغوان جون .
حذفعارفه جون باید بگم مرسی که به یادم آوردی این کوکو خیلی خیلی خوشمزه رو. با تره فرنگی هنوز امتحان نکردم ولی چشم این بار با تره فرنگی درست میکنم
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم عزیزم . از الان میگم نوش جونتون .
حذففقط از قسمت سفید تره فرنگی استفاده میکنید یا برگهای سبزش هم هست؟
پاسخ دادنحذفهانیه عزیز من از قسمتهای خوب و تازه سبزش هم استفاده میکنم عزیزم .
حذف