مواد لازم :
جو بلغور یا نیم کوب یا پرک 1 لیوان ( 100 گرم )
استاک یا اب مرغ 2 لیوان
شیر 2 لیوان
هویج رنده یا ریز خورد شده 1/2 لیوان
خامه 150 یا 200 گرم
کره مارگارین 25 تا 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
این سوپ به نظر من از خوشمزه ترین سوپها هست . خوب برای درست کردن این سوپ اگر از جو بلغور یا نیم کوب استفاده میکنید حتما چند ساعت قبل اون را بخیسانید . استاک یا اب مرغ را در قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت گذاشته تا به جوش اید .سپس به ان جو را اضافه کنید وقتی که جو نیم پز شد به ان هویج بیفزایید . تقریبا 15 دقیقه بجوشند در این مرحله شیر و کره را بریزید . وقتی کره ذوب شد اجازه دهید تا بجوشد . به ان نمک و فلفل را اضافه کنید . در این مرحله حرارت را کم کنید خامه را اگر در ایران هستید باید رقیق و به سوپ اضافه کنید در خارج از ایران خامه رقیق هست و احتیاج به این کار نیست . برای رقیق کردن خامه میتوانید از اب مرغ یا شیر یا اب سرد استفاده کنید . ضمن هم زدن سوپ خامه را بریزید قبل از به جوش امدن سوپ را خاموش کنید .
اگر دوست داشتید این سوپ را به صورت پتاژ سرو کنید . وقتی مرحله پخت هویج و جو انجام شد مواد را توی بلندر یا با گوشت کوب برقی مواد را میکس کنید سپس شیر و کره را اضافه کنید . در پتاژ خامه همراه ان سرو میشود .
وای ی ی خیلی دوست دارم ، هم آشش رو هم سوپش رو ، جدی جدی خوشخوراکه
پاسخحذفمنم تورو خیلی دوست دارم گیلدا جونم .
حذفمن عاااااشقشم ، دست گلت درد نکنه ، به به
پاسخحذفمرسیییییییی دوست جونم .
حذفمن عاااااااااااااااااشق این سوپم...به به عارفه دلم رو بردی حسابی
پاسخحذفمنم همینطور دوست جونم . مرسیییییییییییی
حذفبه نظر منم خوشمزه ترين سوپه! اونم عارفه پزش!!!
پاسخحذفقربون دوست جونممممممممممم .
حذففردا روزه میگیرم اینو درست میکنم با اون شامی جو پرک، ولی میخوام به جای جو گندم بریزم. روزی فردامون هم معلوم شد . مرسی عارفه جون، خدا پدرت را این شب جمعه ای رحمت کنه
پاسخحذفممنونم الهام جون . خدا پدر تو رو هم بیامرزه عزیزم . اگه درست کردی نوش جونتون عزیزم .
حذفمن کلا خیلی سوپ دوست دارم ،توی فصل گرم و سرد هم فرق نمی کنه . به صوص این سوپ یکی از محبوب ترین هاست .دستتون درد نکنه عارفه جونم و نوش جونتون
پاسخحذفقربونت ارغوان جونم .
حذفهووووووووووم یام یام
پاسخحذفمرسییییییییییییی دوست جون .
حذف