مواد لازم :
گوشت ران گوساله یا گوسفندی 300 گرم
پیاز 1 عدد
رب گوجه 3 قاشق سوپخوری
غوره به میزان لازم
کدو خورشتی به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و در روغن تفت دهید و زردچوبه را بریزید . سپس گوشت را اضافه و سرخ کنید . وقتی رنگ گوشت عوض شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید . سپس اب جوش به مقدار لازم اضافه کنید در قابلمه را بگذارید زمان دهید تا خورشت جا بیفته . نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید . در این فاصله کدو خورشتی را سرخ کنید . در اواخر پخت غوره را اضافه کنید . سپس هم میتونید کدو خورشتی سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و هم میتونید موقع سرو خورشت کدو را اضافه کنید . به دلخواه میتونید با بادمجون یا سیب زمینی سرخ کرده هم سرو کنید .
نکته : این خورشت خوشمزه را میتونید با مرغ و بادمجون هم درست کنید که آن هم بسیار لذیذ میشود .
ناهار امروز ما ، به به ، خیلی دوست دارم ، البته من با مرغ درستیدم ، دست گلت درد نکنه ، اگر امروز نخورده بودم ، مونیتور میشکست :)))))))))))))
پاسخحذفای جونم نوش جونتون عزیز دلم .
حذفهووووووووووووم خیلی خوشمزست
پاسخحذفقربونت عزیزم .
حذفهی هی هی
پاسخحذفآب دهانیست که هی قوووووووورت می دهیمممممممممم
والا هانی دهن منم فش فشی میشه میبینمش )))))))))))
حذفمن خیلی این خورشت رو دوست دارم ،دستتون درد نکنه عارفه جون و نوش جان .خیلی وبه کخ غوره گیرتون میاد
پاسخحذفممنونم ارغوان عزیزم . جاتون خالی بود دوستم .
حذفمنم اینو درست میکنم البته بدون پیاز اصلا بوی بدی نمیگیره امتحان کنید خیلی خوشمزه تر میشه
پاسخحذفممنونم دوست عزیز که تجربه خودت رو در اختیار ما گذاشتید . نوش جونتون .
حذفسلام
پاسخحذفوای عجب خورشتی شده و عجب پلویی
عالیه من الان هوسم کرده ازین راهه دور عطرشو حس میکنم
الهی جاتون خالی بود آقا محمد . شرمنده که به هوس افتادید ))))))))) .
حذفvayyyyyyyyyyyyyyyy khosmazehtarin khoreshtha haroz bokhoram baz ham khoshmazehtare
پاسخحذفkhoshmazehtarin khorestha noshe janetan man ham vaghan be havas aftadam hayf ke enja ghoreh nadaram
پاسخحذف