مواد لازم :
آرد ٥٠٠ گرم
خمیر مایه ١ بسته ( ٧ گرم )
شکر ٦٠ گرم
نمک ١ پنسه
شیر گرم ٢٠٠ گرم
تخم مرغ ١ عدد
کره ١٠٠ گرم
مواد لازم داخل رول :
سیب ٥٠٠ گرم
آب سیب ٧٥ میلیتر
مارزیپان ٢٠٠ گرم
پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه :
آرد , شکر , خمیر مایه , نمک را با هم مخلوط کنید سپس کره را بریزید همه را با هم مخلوط کنید . شیر ولرم و تخم مرغ را ریخته خمیر را خوب ورز دهید ٤٥ دقیقه استراحت دهید . سیب ها را خورد کنید همراه با آب سیب ٥ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند سپس حرارت را خاموش کنید اجازه دهید نرم شوند و کشمش ها را اضافه کنید . خمیر را که استراحت کرد با کمی دوباره ورز دهید و با کمک وردنه به ابعاد ٢٥ در ٤٠ پهن کنید روی آن مارزیپان را رنده کنید وای سیب سرد شده را روی ان بریزید و بعد خمیر را به آرامی رول کنید سپس با فاصله ٢/٥ سانتی برش دهید . در سنی فر کاغذ روغنی بیندازید رولها را با فاصله بچینید روی آنها را بپوشانید و ٢٠ دقیقه دیگر به همون حالت استراحت دهید . سپس سینی را در فر ١٧٥ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ١٠ دقیقه قرار دهید . پس از خارج کردن رولها وقتی که کاملا سرد شد روی آنها را با پودرقند بپوشانید سپس سرو کنید .
نکته : مارزیپان خمیر بادامی هست که میتونید از فروشگاهای لوازم قنادی تهیه کنید و در خارج از ایران قسمتی که توی فروشگاه ها لوازم کیک و شیرینی دارند مارزیپان را تهیه کنند .
معلومه که خوشمزست ، جالبیش به اینه که دارچین نداره ، همیشه سیب با دارچین تو ذهن من میاد ، حتما خوشمزست چون تو درست کردی ، نوش جونتون
پاسخحذفآره رز جون ایندفه با مارزیپان هست .... ممنونم دوست جونم <3
حذفحتما چون ظاهرش دلبره ، خودش هم خوشمزه است . نوش جون
پاسخحذفعزیزم من به وب بلاگ اسپاتم هم شما رو لینک کردم . اگه شما هم دوست داشتی اینکار رو بکنی ، لطفا جلوی اسم وب( با عذرا )را هم اضافه کن که میشه ( آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا ) ممنون
ببخشید مارزیپان چی هست؟
پاسخحذفمارزیپان یک نوع خمیر بادامی هست که میتونید آماده آن را از لوازم قنادی تهیه کنید .
حذفعارفه جان میتونم با خمیر هزار لا هم درست کنم؟
پاسخحذف