۱۳۹۳ آبان ۲۹, پنجشنبه

رول سیب


 مواد لازم :
آرد    ٥٠٠ گرم
خمیر مایه     ١ بسته ( ٧ گرم )
شکر     ٦٠ گرم
نمک   ١ پنسه
شیر گرم     ٢٠٠ گرم
تخم مرغ     ١ عدد
کره     ١٠٠ گرم
مواد لازم داخل رول :
سیب    ٥٠٠ گرم
آب سیب     ٧٥ میلیتر
مارزیپان      ٢٠٠ گرم
پودر قند    به میزان لازم


طرز تهیه :
آرد , شکر , خمیر مایه , نمک را با هم مخلوط کنید سپس کره را بریزید همه را با هم مخلوط کنید . شیر ولرم و تخم مرغ را ریخته خمیر را خوب ورز دهید ٤٥ دقیقه استراحت دهید . سیب ها را خورد کنید همراه با آب سیب ٥ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند سپس حرارت را خاموش کنید اجازه دهید نرم شوند و کشمش ها را اضافه کنید . خمیر را که استراحت کرد با کمی دوباره ورز دهید و با کمک وردنه به ابعاد ٢٥ در ٤٠ پهن کنید روی آن مارزیپان را رنده کنید وای سیب سرد شده را روی ان بریزید و بعد خمیر را به آرامی رول کنید سپس با فاصله ٢/٥ سانتی برش دهید . در سنی فر کاغذ روغنی بیندازید رولها را با فاصله بچینید روی آنها را بپوشانید و ٢٠ دقیقه دیگر به همون حالت استراحت دهید . سپس سینی را در فر ١٧٥ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ١٠ دقیقه قرار دهید . پس از خارج کردن رولها وقتی که کاملا سرد شد روی آنها را با پودرقند بپوشانید سپس سرو کنید .
نکته : مارزیپان خمیر بادامی هست که میتونید از فروشگاهای لوازم قنادی تهیه کنید و در خارج از ایران قسمتی که توی فروشگاه ها لوازم کیک و شیرینی دارند مارزیپان را تهیه کنند .



۶ نظر:

  1. معلومه که خوشمزست ، جالبیش به اینه که دارچین نداره ، همیشه سیب با دارچین تو ذهن من میاد ، حتما خوشمزست چون تو درست کردی ، نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آره رز جون ایندفه با مارزیپان هست .... ممنونم دوست جونم <3

      حذف
  2. حتما چون ظاهرش دلبره ، خودش هم خوشمزه است . نوش جون
    عزیزم من به وب بلاگ اسپاتم هم شما رو لینک کردم . اگه شما هم دوست داشتی اینکار رو بکنی ، لطفا جلوی اسم وب( با عذرا )را هم اضافه کن که میشه ( آشپزی از اینجا تا آنجا با عذرا ) ممنون

    پاسخحذف
  3. ببخشید مارزیپان چی هست؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مارزیپان یک نوع خمیر بادامی هست که میتونید آماده آن را از لوازم قنادی تهیه کنید .

      حذف
  4. عارفه جان میتونم با خمیر هزار لا هم درست کنم؟

    پاسخحذف