۱۳۹۱ اردیبهشت ۳, یکشنبه

کیک لیمو


 مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
آرد  ۲۲۵ گرم
شکر ۲۷۵ گرم
بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایی خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
کره ۱۲۵ گرم
شیر ۱۲۵ گرم
آبلیمو تازه ۱/۴ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :
کره و شکر با هم در ظرفی‌ ریخته با هم زن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ‌ها را یکی‌ یکی‌ اضافه کنید وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به تناوب همراه شیر ریخته در آخر هم آبلیمو تازه را اضافه کنید خوب هم بزنید تا مخلوط شوند این کار را با لیسک هم میتوانید انجام دهید . مایه کیک را در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته . در طبقه وسعت فر‌ از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .

۴ نظر:

  1. عالی بود.میشه چیز کیکو یاد بدی؟؟؟

    پاسخحذف
  2. من لطفا سوال دارم.درجه حرارت فر برای کیک لیمو چقدر باشه و ایا بکینگ پودر یک پنجم هست و اینکه ایا میشه شیر را ریخت و بعد ارد را؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نسترن جون درجه فر‌ ۱۷۵ درجه باشه . بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایی خوری یعنی‌ ۱ قاشق چایی خوری و نصف قاشق چایی خوری . بله شیر را میتونی‌ اضافه کنید بعد به یکباره آرد را اضافه کنید .

      حذف