مواد لازم :
آرد ٣/٤ پیمانه
پوره سیب زمینی ١ پیمانه
شکر ٣/٤ پیمانه
پودر کاکائو ١/٢ پیمانه
شیر ٣/٤ پیمانه
روغن مایع ٣ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ١ قاشق چایی خوری
جوش شیرین ١/٢ قاشق چایی خوری
نمک ١/٤ قاشق چایی خوری
وانیل ١ قاشق چایی خوری
چاکلت چیبس ١/٤ پیمانه
پرک یا خلال بادام به میزان لازم
طرز تهیه :
در ظرفی مناسب شکر , روغن مایع , شیر , وانیل و پوره سیب زمینی له شده را ریخته و مخلوط هم کنید . سپس در ظرف دیگه ای آرد , بکینگ پودر , بکینگ سودا , نمک و پودر کاکائو را مخلوط و الک کنید و به مواد قبلی اضافه و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند در آخر هم چاکلت چیبس را اضافه کنید . مایه کیک را در قالب بریزید روی آن را پرک بادام بریزید و در فر ١٧٠ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٥٠ دقیقه تا ١ ساعت قرار دهید .
عارفه جونم چقدر جالبه ، من تا حالا نشنیده بودم که با پوره سیب زمینی هم میشه کیک درست کرد ، خیلی ایده ی خوبیه ، دستت درد نکنه واسه دستور دوست جونی :*
پاسخحذفایالت کبک که توش زندگی میکنم یه جور شکلات هم دارن که خیلی قدیمیه
پاسخحذفبا پوره سسب زمینی و پودر شکر و کره بادوم زمینی
البته رسیپیش خیلی قدیمیه
از اون رسیپی هایی که
الان دیگه مامان بزرگاشون فقط بلدند
اونم خیلی جالب بود
البته منم نخوردم ازش
تو برنامه آشپزی مامان بزرگا دیدم :)