۱۳۹۲ مهر ۲, سه‌شنبه

کیک میکادو


مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
کشمش ۵۰ گرم
پودر پودینگ وانیلی ۱ بسته
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
نان میکادو به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا کره و پودر شکر را در ظرفی‌ ریخته با هم زن برقی خوب مخلوط کنید . تخم مرغها را زرده و سفیده جدا کنید . زرده‌ها را دانه دانه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید یعنی‌ بعد از ریختن هر زرده خوب هم بزنید سپس بعدی را بریزید وانیل را در این مرحله اضافه کنید . شیر را هم اضافه کنید خوب هم بزنید . سفیدهای تخم مرغ را کاملا بزنید تا فرم بگیرد سپس به آرامی سفیده‌ها را مخلوط مواد قبلی‌ کنید یعنی‌ از یک طرف و با لیسک هم بزنید در اخر هم آرد که با بکینگ پودر الک کردید و کشمش‌ها را ریخته و مخلوط کنید . پودر پودینگ را طبق دستوری که روی بسته نوشته شده درست کنید ( اگر در دسترس نبود کرم وانیلی درست کنید ) بعد از اینکه درست کردید بگذارید تا کاملا سرد شود . در قالب مناسب ( مستطیل ) کمی‌ چرب کنید نان میکادو را داخل قالب گذشته روی آن را با پودر پودینگ که خنک شده پوشش دهید مایه کیک را روی آن پهن کنید باقیمانده پودر پودینگ را روی نان میکادو بمالید روی سطح کیک نان میکادو را برگردانید کمی‌ با دست فشار دهید . در فر‌ از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید .

۴ نظر:

  1. خیلی خوشمزه به نظر میرسن دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  2. من از این گوگولی ها میخواهم م م م

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خوببببببب زودی دوتا لیوان از اون قهوه‌های خشمزهت بریز من هم با یک ظرف از این شرنیها بیام پیشه عزیزم .

      حذف